//--------------- END LOCALIZEABLE ---------------
   

Schilderworkshops

 
line decor
  Home 
line decor
   
 

Schilderworkshops op locatie voor iedereen.
 

schilderworkshops

Wij komen op elke locatie. Voor uw bedrijfsuitje, receptie, familiefeest, teambuilding, schoolfeest. Picassostijl, thema-schilderen, abstract, een compilatie enz. Voor 20 tot 200 deelnemers.

 

Schilderworkshop op maat.

Schilderworkshops op locatie, voor al uw feesten ongeacht de plek: Kleurig Geregeld komt met de schilderworkshop naar u toe, we hebben zelf geen locatie.
Uw wens wat betreft de schilderworkshop is onze uitdaging. Wilt u uw klanten een gezellige schilder-netwerkochtend/middag/avond aanbieden? Of wilt u uw receptie of (trouw)feest opleuken door uw gasten om de beurt even te laten schilderen aan een groot doek als herinnering aan uw feest? Heeft u een teambuildingsdag in uw hoofd en wilt u een leuke wandversiering als blijvende herinnering mee? De teambuilding schilderworkshop is hier een uitstekend idee voor. Of wilt u meerdere workshops op een ochtend doen en is een roulatie schilderworkshop ook een optie?
U komt met de vraag en wij gaan hem graag voor u uitwerken.

Onze schilderworkshops zijn voor iedereen toegankelijk. Wij zorgen dat u met een leuk resultaat naar huis gaat. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat de klant een ontzettend leuke tijd beleeft en met veel plezier terug kijkt op de schilderworkshop.

Natuurlijk is niet iedereen een Rembrandt of van Gogh. Dat hoeft ook niet. Maar tijdens onze workshops ontdekken veel mensen dat ze meer kunnen en creatiever zijn dan ze ooit gedacht hebben.

UIteraard hebben we ook een prijslijst, zodat u meteen een idee heeft wat het u kan gaan kosten.
Natuurlijk kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen
.

Wat kost het?

schilderworkshop schilderworkshops schilderworkshops
Teambuilding/groepswerk.

schilderworkshop schilderworkshops schilderworkshop


Woorden in groepsverband maken.

schilderworkshop schilderworkshops schilderworkshop
In groepsverband een bekende schilder namaken.

schilderworkshop schilderworkshop schilderworkshop schilderworkshop
Picassoportret